Over

Met Karweitje beleeft u meer plezier aan uw woning

Klusjesman Ed de Kok van Karweitje in Arnhem zorgt er al vijftien jaar voor dat mensen weer met plezier in hun huis wonen. De als loodgieter opgeleide klusjesman verleent allerhande hand- en spandiensten voor mensen. Daarnaast wordt hij ingehuurd als huismeester door verschillende organisaties.

Als klusjesman kan hij op afspraak allerlei karweitjes klaren.

Denk aan die muren die al tijden geschilderd moeten worden, maar waar het er steeds maar niet van komt.
Het plafond dat eigenlijk een keertje opgevuld moet worden, omdat het stucwerk loslaat.
Of dat lelijke gaatje in de deur, maar waar je simpelweg de tijd niet voor kunt vinden om dat eens op te lossen.
En dat kale peertje dat na de verhuizing nog steeds hangt omdat het ophangen van die mooie lamp nogal een werk is.

Voor de een klinkt dit als kleine klusjes die ze over het hoofd zien; voor de ander zijn ze echter uitgegroeid tot een doorn in het oog, omdat het werk maar continu blijft liggen en er niets aan wordt gedaan. Gelukkig kan Karweitje uit Arnhem er nu wel iets aan doen.
Of het nu draait om elektra- en loodgieterswerk of timmer- en stucwerkzaamheden, klusjesman Ed de Kok kan ze in een handomdraai uitvoeren en u verlossen van de ergernis.

Als timmerman kan hij echter ook nog prachtige op maat gemaakte kasten maken. Deze kunnen in de eigen werkplaats worden gemaakt. Het voordeel hieraan is dat klanten geen last hebben van stof in de woning. Daarnaast verricht hij ook andere timmerwerkzaamheden zoals het bouwen van schuttingen.

Toch werkt Karweitje niet alleen op afspraak. Hij is ook te bellen op het moment dat er een spoedklus in de buurt is en wachten geen optie meer is. Dan vliegt de klusjesman erop af. Hij geniet ervan als mensen weer ontspannen en de noodsituatie is opgelost. Weer een karweitje geklaard!

Werkzaamheden van Karweitje:

  • Elektrawerk
  • Klein werk
  • Loodgieterswerk
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Timmerwerk